Dzisiaj ruszyły próbne matury z nową erą, jutro z tego co rozumiem jest arkusz z matematyki, Orientuje się ktoś czy to jest dostępne dla wszystkich? A jeśli nie to gdzie można wykupić dostęp jeśli jeszcze można, nie mogę tej informacji znaleźć
Podałaś ścieżke do pliku z twojego komputera tak nie otworze
Jakby ktoś miał rozszerzenie bardzo prosiłbym o przesłanie
to w takim razie chyba nie da się tutaj udostępnić załączników :/ również czekam na arkusz z rozszerzenia
możesz wrzucić na dysk google np i udostępnic? Ewentualnie to mój mail [email protected]
dzięki wielkie, co do rozszerzenia to slyszalem ze dopiero 27 będzie dostępne
Ma ktoś może arkusz podstawowy i rozszerzony z operonu z próbnej i mógłby udostępnić?
ten z listopada? bo teraz w lutym bedzie druga tura
tak, z listopada. Moja szkoła do tej pory nie udostępniła nam arkuszy :(
podaj ma maila/skype, lub jakiś kontakt to ci wyśle rozszerzenie, podstawy nie mam niestety
moj email: [email protected]
Dziękuję!!
ja mam podstawe z listopada to tez moge podesłać, albo dodam na ten dysk co udostępniłam
Grzegorz.p7
karo022 Mogłabyś podesłać?
jeśli wysyłasz na maila to tez poproszę [email protected], jutro będzie dostępne podobno roz z nowej Ery, jeśli znajde to tutaj wysle
to dodałam mature podstawowa z operonu do tego dysku co udostępniłam. Widać?
tak widac,
@karo022 ty masz dzisiaj w szkole dzisiaj roz z nowej ery?
nie mam :/// też czekam na arkusz
juz zdobyłem
@karo022 wysle ci na skype(kiedyś i podałaś żeby wsyłac listopadowa) i dodasz na dysk? żeby było w jednym miejscu
dodałam już na dysk :)
Grzegorz.p7
Mógłbym poprosić o arkusz rozszerzony z Operonu z listopada? Mój e-mail to: [email protected]
@ Adam_Koz01
Wysłane, sprawdz maila czy doszło :)
Taaak. Dziękuję bardzo :D
file:///C:/Users/User/Downloads/ARKUSZ_MATEMATYKA_PP_M_2021.pdf
mam podstawe