* Podając numer telefonu i klikając na przycisk "Proszę o kontakt", akceptujesz regulamin platformy i wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych,
w szczególności numeru telefonu, przez Szkoła Maturzystów Łukasz Jarosiński z siedzibą w Olkuszu, ul. Żeromskiego 2/20, NIP 6372144158
w celu przedstawiania oferty przez telefon. Twoje dane będą przetwarzane na zasadach określonych w polityce prywatności.
Administratorem danych osobowych jest Łukasz Jarosiński prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Szkoła Maturzystów Łukasz Jarosiński
z siedzibą w Olkuszu, ul. Żeromskiego 2/20, NIP: 6372144158. Zapoznaj się z informacjami o przetwarzaniu danych tutaj.
przykład c analogicznie, myśle ze zrobisz, jeśli nie to pisz. Tutaj jeszcze troche wyjaśnie
1) 671 bierze się stąd ze 2015 dziele na 3 wychodzi 671 i jakas reszta zatem tych liczb jest 671, dla pozostałych liczb analogicznie
2)czemu licz część wspólną A i B i pozostałych przypadków? bo zawierają się w sobie wiec jak raz tą cześć wspólną odejme to zostanie mi prawidłowa ilość przypadków, NWW(na zdj nizej zle pisałem) 3 i 5 to 15 zatem dziele przez 15 jak w podpunkcie 1, pozostałe przypadki analogicznie
3)Dlaczego licze część wspólną A,B,C bo gdy odejmiemy te poprzednie części wspólne to okaże się że ich cześć wspólna tez znika(narysowałem to na rysunku tam gdzie jest pomalowane na niebiesko). wiec to musimy dodac