* Podając numer telefonu i klikając na przycisk "Proszę o kontakt", akceptujesz regulamin platformy i wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych,
w szczególności numeru telefonu, przez Szkoła Maturzystów Łukasz Jarosiński z siedzibą w Olkuszu, ul. Żeromskiego 2/20, NIP 6372144158
w celu przedstawiania oferty przez telefon. Twoje dane będą przetwarzane na zasadach określonych w polityce prywatności.
Administratorem danych osobowych jest Łukasz Jarosiński prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Szkoła Maturzystów Łukasz Jarosiński
z siedzibą w Olkuszu, ul. Żeromskiego 2/20, NIP: 6372144158. Zapoznaj się z informacjami o przetwarzaniu danych tutaj.
m nie może przyjmować jednocześnie wartości -√14 i √14, gdyż m nie może być tym i tym jednocześnie.
Natomiast m może być równe -√14 lub √14.
Pisząc na końcu zbiór, wypisujemy wszystkie możliwe liczby, którym m może być równe. Nie może jednak być równe wszystkim tym liczbom jednocześnie, stąd spójnik lub.
Nie jestem pewna, czy o to Ci chodziło, ale jeśli tak, to mam nadzieję, że pomogłam.