* Podając numer telefonu i klikając na przycisk "Proszę o kontakt", akceptujesz regulamin platformy i wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych,
w szczególności numeru telefonu, przez Szkoła Maturzystów Łukasz Jarosiński z siedzibą w Olkuszu, ul. Żeromskiego 2/20, NIP 6372144158
w celu przedstawiania oferty przez telefon. Twoje dane będą przetwarzane na zasadach określonych w polityce prywatności.
Administratorem danych osobowych jest Łukasz Jarosiński prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Szkoła Maturzystów Łukasz Jarosiński
z siedzibą w Olkuszu, ul. Żeromskiego 2/20, NIP: 6372144158. Zapoznaj się z informacjami o przetwarzaniu danych tutaj.
Niestety ten podpunkt jest do zrobienia dopiero po naszych zajęciach nr 5, bo wymaga zastosowania równowagi momentów sił, czyli moment siły F1 względem osi obrotu musi być równy sumie momentów sił F2 i Fn (liczonych względem tej samej osi obrotu). Wiem, że podałem go niestety omyłkowo do zrobienia po zajęciach nr 4, natomiast do zrobienia po zaj. nr 4 jest tylko podpunkt b) z tego zadania. Przepraszam za to niedopatrzenie. Jeśli zatem jeszcze ktoś nie miał zajęć nr 5, to proszę sobie zerknąć na to zadanko dopiero właśnie po zajęciach nr 5. Przepraszam jeszcze raz i dziękuję za zwrócenie na to mojej uwagi!